Lansare candidați pentru alegerile locale 2024 – Sânpetru, Brașov

·

·

Partidul NOA – Natură, oameni, animale are plăcerea de a anunța oficial lansarea candidaților pentru alegerile locale din 2024.

Ne dorim să oferim o echipă de oameni dedicați, capabili și pregătiți să aducă schimbări pozitive în comunitate. Ne dorim să trăim în siguranță și în armonie unii cu ceilalți, cu natura și cu animalele și să construim un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare.

Iată candidații noștri pentru Sânpetru:

Sanda Feldiorean este absolventă a Facultății de Istorie si Patrimoniu, cadru didactic, implicată în viața comunității rurale si protecția copilului, voluntar pentru protecția animalelor, activistă pentru protecția naturii.

Corina Neicu a absolvit Facultatea de Științe politice din Craiova. S-a dedicat comunității ca activist pentru drepturile animalelor si protejarea persoanelor provenite din medii defavorizate.

Diana Nohit a terminat Sociologia. Este expert în resurse umane, antreprenor, activist de mediu specializat în gestionarea ecologică a deșeurilor.

Violeta Stancu este asistent medical generalist, voluntar în protecția animalelor și activist pentru drepturile oamenilor proveniți din medii defavorizate.

💡 *Viziune clară*: Avem o viziune clară pentru comuna noastră – un loc în care fiecare locuitor să se simtă în siguranță, un loc în care se promovează echitatea, educația de calitate și oportunitățile pentru toți, indiferent de proveniența socială.

🤝 *Comunitate unită*: Credem în puterea unității și a solidarității. Dorim să creăm mai multe programe și evenimente care să aducă oamenii împreună, să promoveze dialogul și să crească coeziunea socială.

🏫 *Educația ca prioritate*: Educația este temelia unei societăți prospere. Dorim să investim în școli moderne, în programe educaționale inovatoare și în burse pentru elevii talentați, pentru a construi un viitor promițător pentru copiii noștri.

🐻 *Siguranță pentru oameni și respect pentru animalele sălbatice*: Mesaje alarmiste cu prezența urșilor în localitate nu vor mai fi dacă vom implementa câteva măsuri simple și eficiente, precum montarea de containere securizate, colectarea regulată a deșeurilor, montarea de garduri electrice, campanii de informare, sisteme de alarmă și colaborarea cu experți în domeniu, precum biologi și specialiști în fauna sălbatică.

🐕 *Gestionarea câinilor fără stăpân*: Câinele este cel mai bun prieten al omului și avem datoria morală și legală să îl tratăm cu empatie și respect. Totodată, prezența câinilor fără stăpân pe domeniul public poate pune în pericol siguranța oamenilor și mai ales a copiilor. Ne propunem așadar să implementăm programe de gestionare eficiente și civilizate, precum campanii de sterilizări gratuite, programe de informare despre beneficiile și obligativitatea sterilizării și respectarea legii în privința înființării unui Serviciu propriu de gestionare a câinilor fără stăpân.

🌳 *Mediul înconjurător și coexistența în armonie cu natura și cu animalele*: Protejarea mediului înconjurător este o prioritate pentru noi. Dorim să implementăm programe de reciclare și colectare selectivă a deșeurilor, pentru a reduce cheltuielile cu colectarea gunoiului, dar mai ales pentru a ne proteja calitatea aerului și sănătatea oamenilor.

👪 *Comuna tuturor*: Dorim să construim o comunitate incluzivă, în care fiecare individ să se simtă acceptat și respectat. Vom susține programe sociale și proiecte pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor.

🌟 *Un viitor mai bun împreună*: Cu sprijinul vostru, putem construi un oraș mai bun, mai frumos și mai prosper pentru toți. Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun!

Vă invit să fiți alături de noi pe drumul către o comunitate mai puternică și mai unită! Haideți să construim împreună o comună în care fiecare să se simtă acasă, în care să coexistăm armonios și în respect pentru toți oamenii, pentru animale și pentru natură.

Votați pentru schimbare, votați pentru un viitor mai bun!

Vă mulțumim pentru susținere și încredere!

Dacă și voi credeți în valorile noastre și doriți să ne susțineți candidații printr-o donație, o puteți face aici.

Dacă doriți să vă înscrieți în partid, vă invităm să completați formularul de adeziune.