Lansare candidați pentru alegerile locale 2024 – Pașcani, jud. Iași

·

·

Partidul NOA – Natură, oameni, animale anunță oficial lansarea candidaților pentru alegerile locale din 2024 la Primăria și Consiliul Local Pașcani.

Programul nostru electoral se concentrează pe următoarele direcții principale:

🛠️Dezvoltare economică: Atragerea de investiții și sprijinirea antreprenorilor locali pentru crearea de noi locuri de muncă.

🛣️Infrastructură modernă: Modernizarea drumurilor și a rețelelor de utilități pentru a asigura un trai decent tuturor locuitorilor.

🎓Educație și sănătate: Investiții în școli și spitale pentru a oferi condiții mai bune elevilor și pacienților.

🌍Protecția mediului: Reducerea poluării și îmbunătățirea calității aerului, gestionarea eficientă a deșeurilor, protejarea și extinderea spațiilor verzi.

👪Orașul tuturor: Construirea unei comunități incluzive, în care fiecare individ să se simtă acceptat și respectat, programe sociale și proiecte pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor.

🐕Protecția animalelor și gestionarea eficientă a câinilor fără stăpân: Programe de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor și campanii de informare cu privire la beneficiile și obligativitatea sterilizării și microcipării animalelor de companie, programe de educație în școli cu privire la responsabilitatea față de animale.

💡Transparență și implicare: Asigurarea unui dialog constant cu cetățenii și implementarea unui sistem transparent de luare a deciziilor.

Iată candidații noștri pentru Pașcani:

Marusia Oanea este absolventă a Facultății de Geografie și este implicată în viața comunității și protecția animalelor. Militează pentru gestionarea eficientă și civilizată a animalelor fără stăpân și protecția mediului.

Stefania Chelariu este inginer și deține un master în Management industrial. Este activist pentru drepturile persoanelor provenite din medii defavorizate.

Anamaria Timofte a absolvit Facultatea de Textile, Pielărie și Management industrial și are un master în Sisteme Inovative în Confecții textile. Este activist pentru protecția mediului.

Andreea Andronic este inginer, a terminat Facultatea de Mecatronică și un master în Inginerie. Este de asemenea activist pentru protecția mediului și a animalelor.

Vă invităm să susțineți proiectul nostru de a construi o comunitate mai puternică și mai unită! Haideți să construim împreună un oraș în care să coexistăm armonios și în respect pentru oameni, animale și natură!

Votați pentru schimbare, votați pentru un viitor mai bun!

Vă mulțumim pentru susținere și încredere!

Dacă și voi credeți în valorile noastre și doriți să ne susțineți candidații printr-o donație, o puteți face aici.

Dacă doriți să vă înscrieți în partid, vă invităm să completați formularul de adeziune.